Historia

Firman startade år 1991. Grundidén hämtades från Amerika efter en semester sommaren 1989, då vi besökte goda vänner.

 

Vi skulle en varm junikväll ut och äta på en restaurang i Los Angeles. Vi packade in oss i familjens stora van och åkte mot restaurangen. Väl framme frågade jag min vän var han tänkt parkera bilen, som ni kanske förstår är det inte lätt att hitta någon ledig parkeringsplats mitt i Los Angeles den tiden på dygnet.
Då skrattade James och sade:
– Parkering!! Det ordnar ju restaurangen för mig!

Wow, vilken service och framför allt vad bekvämt, tänkte jag.

Efter en månads vistelse i Amerika förstod jag att service var varje restaurangs, affär och köpcentrums förnamn, utan service hade t ex en skoaffär inte en chans att överleva eller konkurrera med andra liknande affärer, utan service fanns det helt enkelt ingen ”business”.

Då slog det mig, kan man inte göra något liknande här i Sverige. Så kom då idén med en säker flygplatsparkering och på den vägen startades Park Wash’n Go.

Park Wash’n Go var Landvetter Flygplats första parkeringsbolag med denna enastående service. Förutom parkering kunde vi även erbjuda kunderna en tvättad eller helrekonditionerad bil när de återvände från sin semester.

Park Wash’n Go är idag en välkänd parkering på Landvetter Flygplats, vi samarbetar med Sveriges större researrangörer samt resebyråer i Göteborg, Bohuslän, Skaraborg och Småland.